Národné kuchyne▼
Viac▼
PALACINKY
Jemné kakaové palacinky
ZÁKUSKY
Stracciatella tvarohovo ryžové rezy
BÁBOVKY
Špaldová bábovka s jemnou plnkou
KOLÁČE
Jahodový sypaný koláč
Veľkonočný makový bochník
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Tvarohový šalát s cibuľou
Rýchly tvarohový koláč z lístkového cesta
Tvarohovo smotanový dezert
DEZERTY V POHÁRI
Tvarohový krém
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Tradičný francúzsky jablkový koláč
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Cibuľové varené zemiaky
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové kocky v zeleninovo-smotanovej omáčke
Krémové broskyňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Malinová bublanina
SMOOTHIE
Kiwi-pomarančové smoothie
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť