Národné kuchyne▼
Viac▼
PALACINKY
Jemné kakaové palacinky
Michal 60 min. stredná
Zobraziť recept
ZÁKUSKY
Stracciatella tvarohovo ryžové rezy
Dada 60 min. vysoká
BÁBOVKY
Špaldová bábovka s jemnou plnkou
Dada 40 min. stredná
KOLÁČE
Jahodový sypaný koláč
Zuzka 60 min. stredná
Veľkonočný makový bochník
Dada 1 h. 30 min. stredná
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Tvarohový šalát s cibuľou
Jurgason 20 min. nízka
Rýchly tvarohový koláč z lístkového cesta
Jurgason 40 min. stredná
Tvarohovo smotanový dezert
Jurgason 15 min. nízka
DEZERTY V POHÁRI
Tvarohový krém
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť