RECEPTY
Recept na jeden z najkrémovejších zákuskov, ktorý sa skladá z vrstiev lístkového cesta a lahodného vanilkového krému. Názov je preklad z francúzskeho Mille-feuille (mil-foij), čo znamená tisíc listov.
Pochúťka z obľúbeného syra s bielou plesňou na povrchu. Podávame so zemiakmi a brusnicovým džemom.
Krehké a nadýchané košíčky z lístkového cesta plnené hruškovou náplňou.
Podávame teplý so špenátovým prívarkom a varenými zemiakmi. Chutí aj na studeno, ako slaný koláčik.
Recept na jednoduchú a pomerne rýchlu prípravu domácej štrúdle z lístkového cesta.
Recept na závin z chrumkavého lístkového cesta so sladkou pudingovou plnkou.
Rýchle, sladké pohostenie, štrúdľového typu :)
Šťavnaté varené jabĺčka v lístkovom ceste.
Jednoduché, sladké veľkonočné pohostenie.
Jednoduché chuťovky z lístkového cesta.
Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon", alebo "Zazang". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.
Sladké chutné koláčiky. Rýchlo pripravené, upečené aj zjedené!
Veľmi chutná, netradične upravená ryba.
Rýchle chrumkavé koláčiky pre neskoro ohlásenú návštevu.
Výborná šťavnatá slivková štrúdľa na dni všedné i sviatočné.
Šťavnatá štrúdľa plná chutných sladkých hrušiek.
Cestoviny z múky z tvrdozrnnej pšenice. Pomleté zrnká tvrdej pšenice obsahujú cenné zložky z celého zrna.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť