RECEPTY
Vynikajúca klasika.
Jednoduché vyprážané šampiňóny v trojobale. Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Obedová klasika na Zelený Štvrtok.
Chutné strapaté šampiňónové klobúčiky podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Rýchly a jednoduchý recept na prípravu chutného hermelínu.
Recept na prípravu chutných húb shimeji z východnej ázie. Sú restované na mrkve a cibuľke a dochutené rybacou omáčkou.
Bezmäsitý obed zo špaldových krúpov, póru, bryndze a medvedieho cesnaku.
Podávame s dusenou zeleninou alebo varenými zemiakmi.
Takto si pripravíte chutné cuketové placky s pridaním strúhaného syra.
Jemné, zeleninovo-orieškové placky zachutia každému gurmánovi.
Rýchla ľahká večera. Môžeme podávať ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovou prílohou.
Vegetariánsky pokrm inšpirovaný indickou kuchyňou. Podávame s ryžou basmati a s chutným ananásovým šalátom s jogurtom.
Chuťovo zaujímavý pór s tekvicou je výborna bezmäsitá lahôdka. Výborný je aj na studeno.
Obľúbená veľká zemiaková placka pečená v rúre.
Nadýchané langoše zo zdravšej špaldovej múky. Ako oblohu neváhajte použiť to čo máte najradšej - nastrúhať obľúbený syr, kečup, tatarskú omáčku, cesnakový olej či smotanu.
Jednoduché a zaujímavé vegetariánske jedlo z cukety.
Mimoriadne chutná dusená hliva v jemnej smotanovej omáčke s kurkumou. Podávame s cestovinami, haluškami, alebo s ryžou.
Sýte slané palacinky. Môžeme podávať jednoducho, len s čerstvým syrom.
Jednoduchý recept na prípravu chutných placiek zo sezónnej tekvice.
Jednoduchý recept na obľúbené strapačky s kyslou kapustou. Halušky si pripravíte podľa receptu v kroku číslo štyri. Pre ešte jednoduchšiu prípravu môžete použiť mrazený výrobok, ktorý už v dnešnej dobe mnohí výrobcovia ...

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť