RECEPTY
Zvlášť jemné a lahodné bravčové rezne.
Výborné kokosovo- kakaové vianočné pečivo.
Srdiečka z lineckého cesta máčané v mandarínkovej poleve a zdobené gumovými medvedíkmi.
Bezlepkové medovníčky s orechmi.
Linecké vianočné pečivo zdobené mandľovými lupienkami a mliečnou čokoládou.
Domáce buchty obmäkčia aj najväčších brbľošov.
Koláčiky, po ktorých sa len tak "zapráši",
Suché strojčekové pečivo s príchuťou kokosu. Klasická pochúťka na vianočný stôl.
Chrumkavé vianočné keksy so zázvorom sú po upečení tvrdé. Je potrebné ich nechať odležať v uzatvorenej nádobe minimálne týždeň. Za ten čas primerane zmäknú.
Šťavnaté kuracie prsia v nadýchanom cesnakovom cestíčku, vypražené do chrumkava.
Karfiolová pakora (Gobi pakora) je jedna z mnohých chutných a chrumkavých zeleninových pakor obľúbených v Indii. Podáva sa ako večerné občerstvenie s dobrou šálkou čaju. Môže tvoriť aj súčasť obedového menu.
Chutný koláč napečený pre šibačov
Zostali vám vaječné bielky po varení domáceho vaječného koňaku? Upečte si tieto sladké, chrumkavé tyčinky máčané v čokoláde.
Jemné vegetariánske fašírky. Chuť tofu sa v zelenine ľahko stratí a preto zachutia aj nevegetariánom. Fašírky pripravené s cícerovou múkou sú vhodné aj pri bezlepkovej diéte.
Chutný veľkonočný koláč
Jednoduchý trvanlivý keks bez plnky. Chutiť bude najmä malým šibačom.
Tradičný recept na prípravu chutných vianočných medovníkov. Z daného množstva upečieme cca 1,5 kg medovníkov
Buchty sú najchutnejšie čerstvé, preto ich treba rýchlo zjesť :) Čo iste nebude taký veľký problém :)
Prehľadný recept na prípravu fantastického koláča s perníkovou chuťou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť