RECEPTY
Chlebové placky Čapati (Chapati) sú tradičná indická príloha. Tieto placky majú veľa podôb - základné sú zložené len z múky a vody.
Klasické kuracie rezne podávame so zemiakovou kašou, zemiakovým šalátom, ryžou ... alebo len s chlebom a uhorkou.
Táto jemná nátierka nemusí byť natretá len na chlebe a pečive. Je vhodná aj na plnenie zeleniny napr. papriky, paradajky či uhorky..
Stará dobrá cholesterolová klasika :) Podávame s čerstvým bielym mäkučkým chlebom :)
Obľúbená sekaná je zvlášť chutná v kombinácii s omáčkami. Dobrá je aj k chlebíku s kyslou uhorkou, alebo k vareným zemiakom.
Obľúbená klasická nátierka. Podávame s chlebom alebo pečivom.
Maslové kurča (Murgh Makhani) je jemne pikantné severoindické jedlo obľúbené po celom svete. Chutné mäso v skvelej omáčke podávame s ryžou, alebo s indickými chlebovými plackmi.
Inšpirujte sa našimi receptami na výborné polievky s mäsom. Častokrát vám ako hlavný chod budú stačiť a s kúskom chlebíka vás kvalitne zasýtia.
Výborný koláčik na dni všedné i sviatočné.
Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.
Podávame s chlebom alebo pečivom a čerstvou zeleninou.
Obľúbená klasická bryndzová pomazánka. Vhodná na každú oslavu ako nátierka na jednohubky, ale aj vynikajúca ako raňajková pochúťka s chlebom.
Obľúbená klasika: kelový prívarok s duseným bravčovým. Podávame podľa chuti s čerstvým voňavým chlebíkom
Kapustnicu - polievku z kvasenej kapusty podávame s chlebom, vianočkou a podľa chuti si môžeme na ňu v tanieri pridať kyslú smotanu. Chutí ako v zime tak v horúcom lete, preto si ju varme častejšie a nie iba na Vianoce.
Vynikajúce predjedlo i chuťovka. Podávame na tanierikoch a konzumujeme príborom.
Jednoduchá úprava obľúbenej huby. Podávame s čerstvým chlebom.
Výborná nátierka, ktorá je najchutnejšia s čerstvým celozrnným chlebom, ale aj s chrumkavým bielym rožkom. Vhodná aj na jednohubky.
Podávame s chlebom alebo opečenými zemiakmi.
Recept na chlebík vysmažený nielen vo vajíčku. Primiešaním vášho obľúbeného syru do vajíčkového obalu získa nový chuťový rozmer a zahreje bruško ráno pred náročným dňom.
Pomazánku podávame natretú na chlebe či pečive, chutí teplá aj studená.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť