RECEPTY
Skvelý slaný koláč, vhodný na stôl hocikedy a nielen ako chuťovka počas veľkonočných sviatkov.
Skvelá, nadýchaná nátierka na čerstvý chlebík.
Tradičné slovenské jedlo s unikátnou chuťou, vysokou energetickou hodnotou a pozitívnym vplyvom na tráviaci trakt.
Vhodné ako príloha k paprikášom, perkeltom či omáčkam. Tiež vhodné ako samostatný pokrm na sladko s makom a cukrom, alebo na slano s bryndzou a slaninkou.
Jemné nadýchané slané palacinky s bazalkou a cesnakom. Konzumujeme len tak, alebo palacinky môžeme plniť syrovou či bryndzovou plnkou. Sú vhodné aj ako príloha k letnej pečenej kačici.
Tieto veľmi chutné jarné halušky môžeme podávať s bryndzou, alebo ako prílohu k perkeltom či paprikášom.
Skutočne dobrá dobrotka.
Bobáľky, opekance, pupáľky... tradičný slovenský vianočný pokrm. Najčastejšie sa podávajú s makom, orechmi, tvarohom...ale chutnajú aj s bryndzou či kapustou. Ich názov a spôsob podávania sa v regiónoch líši. Z uvedeného ...
Výborná bryndzová polievka pre celú rodinu.
Chutné slané pečivo
Jemné slané chuťovečky, na každú oslavu.
Podávame ako prílohu k hustým mäsovým i strukovinovým polievkam.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť