Špaldovo-zemiakové halušky s krupicou

Vhodné ako príloha k paprikášom, perkeltom či omáčkam. Tiež vhodné ako samostatný pokrm na sladko s makom a cukrom, alebo na slano s bryndzou a slaninkou.
recept,fotorecept,pšeničná krupica (detská dehydrovaná),múka špaldová celozrnná polohrubá,zemiaky,Zemiakové prílohy,Bezlaktózové
Zemiakové prílohy
Ingrediencie
Ingrediencie
masť bravčová | 1 135 | polievková lyžica kcal | |
múka špaldová celozrnná polohrubá | 60 204 | gramov kcal | |
pšeničná krupica (detská dehydrovaná) | 200 722 | gramov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
voda | 0 ?? | kcal | |
zemiaky | 400 368 | gramov kcal |
Recept
1.
pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 200 gramov • múka špaldová celozrnná polohrubá 60 gramov
Do misy navážime krupicu a špaldovú múku.



5.
Keď halušky vyplávajú na povrch 8 minút ich povaríme.

6.
masť bravčová 1 polievková lyžica
Scedíme, rýchlo prepláchneme studenou vodou, necháme odkvapkať a vložíme do misky kde ich ľahko omastíme a premiešame.

Dobrú chuť!