RECEPTY
Tradičná pomazánka z obľúbeného syra Niva.
Chuťovo podobná a farebne zaujímavejšia je aj verzia s červenej reďkovky, len je s ňou viac práce pri strúhaní.
Výborná a jednoduchá nátierka zo sardiniek alebo iných rybičiek konzervovaných v oleji.
Skvelý slaný koláč, vhodný na stôl hocikedy a nielen ako chuťovka počas veľkonočných sviatkov.
Skvelá, nadýchaná nátierka na čerstvý chlebík.
Zdravý obed z hlivy ustricovej. Podávame s cestovinami alebo s haluškami.
Pochúťka plná kolagénu.
Základný postup pri varení údeného mäsa vhodného k prívarkom ako teplý pokrm. Konzumujeme klasicky aj na studeno, s horčicou a chrenom.
Skúste aj vo vašej kuchyni vykúzliť túto veľmi chutnú a zdravú strukovinovú kašu. Môžete ju servírovať ako prílohu spolu s ryžou. Pre spestrenie doplňte vajíčko, grilovanú zeleninu, tofu či mäso.
Obľúbená klasická bryndzová pomazánka. Vhodná na každú oslavu ako nátierka na jednohubky, ale aj vynikajúca ako raňajková pochúťka s chlebom.
Rýchla jednoduchá pomazánka. Samozrejme množstvá ingrediencií je možné upraviť podľa chuti.
Vynikajúca raňajková pomazánka z ktorej sa oplatí natrieť si skutočne nahrubo :)
Obľúbená pomazánka z avokáda s mierne kyslou, osviežujúcou chuťou. Najlepšia je na čerstvom pečive s chrumkavou kôrkou.
Vynikajúce predjedlo i chuťovka. Podávame na tanierikoch a konzumujeme príborom.
Plnená paprika opečená na panvici.Toto chutné a sýte jedlo podávame nie veľmi teplé, s celozrnným pečivom.
Tradičná vaječná nátierka.
Ghee (Ghí) - prepustené, prečistené maslo tvorí základ indického varenia. Má vynikajúcu vôňu a orechovú chuť. Ghí používajú aj mnohé kultúry mimo Indiu. Dôkazom toho je, že i naše prababičky maslo tzv. prepúšťaním upravovali ...
Výborná nátierka, ktorá je najchutnejšia s čerstvým celozrnným chlebom, ale aj s chrumkavým bielym rožkom. Vhodná aj na jednohubky.
Pomazánku podávame natretú na chlebe či pečive, chutí teplá aj studená.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť