RECEPTY
Báječný zákusok z maďarskej kuchyne pripravený podľa tradičnej receptúry. Časovo náročnejšia príprava posúva túto kulinársku špecialitu len do luxusnejších reštaurácií. Skutočne stojí za to pripraviť si túto chýrnu dobrotu ...
Recept na jeden z najkrémovejších zákuskov, ktorý sa skladá z vrstiev lístkového cesta a lahodného vanilkového krému. Názov je preklad z francúzskeho Mille-feuille (mil-foij), čo znamená tisíc listov.
Zákusok s grankovým korpusom a hustým grankovým krémom, dozdobený bielkovou penou.
Lahodný koláč z krehkého cesta, plnený plnkou z mascarpone a ozdobený čerstvými jahodami.
Ponúkame ďalší receptík na obľúbený likérový zákusok z našej kuchyne. Piškótový korpus s vaječným likérom, jemná čokoládovo-likérová plnka a milovaná šľahačka vás zaručene osloví.
Vynikajúci zákusok z jemného piškótového cesta, plnený banánmi a čokoládovým krémom, so smotanovo čokoládovou polevou.
Skvelá maškrta, ktorú s malou pomocou zvládnu pripraviť aj sedemročné deti. Okrem starších, môžu pomáhať aj mladší :). Jedna porcia bude pre každého zaručene málo.
Famózny dezert s tvarohom a smotanou vsiaknutý do kávových piškót.
Fantasticky dobrá čokoládová torta s plnkou z mascarpone a drobného ovocia. Vyskúšať ju sa rozhodne oplatí!
Jednoducho pripravený zákusok, s ktorým sa nielenže nenarobíte, ale si na ňom aj skvelo pochutíte.
Nenáročný tvarohový zákusok so šľahačkou, ktorý sa vám pre jeho jednoduchosť bude páčiť.
Lahodný nepečený karamelový zákusok, ktorý ohúri každý mlsný jazýček.

Najpopulárnejšie recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť