Báječný zákusok z maďarskej kuchyne pripravený podľa tradičnej receptúry. Časovo náročnejšia príprava posúva túto kulinársku špecialitu len do luxusnejších reštaurácií. Skutočne stojí za to pripraviť si túto chýrnu dobrotu ...
Recept na jeden z najkrémovejších zákuskov, ktorý sa skladá z vrstiev lístkového cesta a lahodného vanilkového krému. Názov je preklad z francúzskeho Mille-feuille (mil-foij), čo znamená tisíc listov.
Ponúkame ďalší receptík na obľúbený likérový zákusok z našej kuchyne. Piškótový korpus s vaječným likérom, jemná čokoládovo-likérová plnka a milovaná šľahačka vás zaručene osloví.
Skvelá maškrta, ktorú s malou pomocou zvládnu pripraviť aj sedemročné deti. Okrem starších, môžu pomáhať aj mladší :). Jedna porcia bude pre každého zaručene málo.