Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Cícerový šalát s paradajkami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Baklažánovo-cícerové karí
Karfiol s indickým korením
Zemiaky s cícerom
Cícerové placky s koriandrom
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Šošovicovo-cícerová polievka so zemiakmi
Batáty s cícerom a jogurtovo-uhorkovým dresingom
OVOCNÉ ŠALÁTY
Hruškovo-jablkový šalát s cícerom
KURACIE MÄSO
Kurča na zeleninovej plnke s cícerom
ZDRAVÉ KOLÁČIKY
Cícerové čoko-orieškové brownies
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zemiakovo-cícerová sladkokyslá polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo-cícerové rolky
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZÁKUSKY
Banánové krémové rezy s tvarohom
SLANÉ KOLÁČE
Pórový koláč so syrom
Vianočná šošovicová polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
Bravčové hamburgery
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Malinová bublanina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť