Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Baklažánovo-cícerové karí
Karfiol s indickým korením
Zemiaky s cícerom
Cícerové placky s koriandrom
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Šošovicovo-cícerová polievka so zemiakmi
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Cícerový šalát s paradajkami
Batáty s cícerom a jogurtovo-uhorkovým dresingom
OVOCNÉ ŠALÁTY
Hruškovo-jablkový šalát s cícerom
KURACIE MÄSO
Kurča na zeleninovej plnke s cícerom
ZDRAVÉ KOLÁČIKY
Cícerové čoko-orieškové brownies
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zemiakovo-cícerová sladkokyslá polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo-cícerové rolky
Zeleninová polievka
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť