Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Baklažánovo-cícerové karí
Karfiol s indickým korením
Zemiaky s cícerom
Cícerové placky s koriandrom
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Šošovicovo-cícerová polievka so zemiakmi
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Cícerový šalát s paradajkami
Batáty s cícerom a jogurtovo-uhorkovým dresingom
OVOCNÉ ŠALÁTY
Hruškovo-jablkový šalát s cícerom
KURACIE MÄSO
Kurča na zeleninovej plnke s cícerom
ZDRAVÉ KOLÁČIKY
Cícerové čoko-orieškové brownies
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zemiakovo-cícerová sladkokyslá polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo-cícerové rolky
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Plnená bravčová roláda
Kuracie steaky s nivovou omáčkou
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
SLADKÉ JEDLÁ
Parené buchty
DEZERTY V POHÁRI
Domáci čokoládový puding
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť