Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
Michal 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
Hovädzie stehno na červenom víne
Michal 2 h. stredná
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie prsia s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. stredná
Hovädzie ragú
Dada 1 h. 50 min. vysoká
JAHŇACIE MÄSO
Dusené jahňacie pliecko
Michal 4 h. 10 min. stredná
Kačacie prsia s vínovou omáčkou
Dada 35 min. stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Vínne želé
Michal — nízka
CESTOVINY
Boloňské špagety
Michal 60 min. stredná
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Argentínsky zajac s hráškom a kukuricou
Zuzka 60 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Kačacie prsia s brusnicovou omáčkou
Michal 30 min. stredná
ZÁKUSKY
Opité želatínové rezy
Zuzka 2 h. stredná
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Fazuľová polievka na sladkokyslo
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Kávovo kokosové rezy
Boršč
PALACINKY
Banánové palacinky
KOLÁČE
Ríbezľový koláčik
Lekvárový mrežovník
Tvarohovo - kakaový koláč
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Gazpacho
Thajská kuracia polievka s kokosovým mliekom
Slaný syrový veniec
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť