Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
Michal 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
Hovädzie stehno na červenom víne
Michal 2 h. stredná
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie prsia s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. stredná
Hovädzie ragú
Dada 1 h. 50 min. vysoká
JAHŇACIE MÄSO
Dusené jahňacie pliecko
Michal 4 h. 10 min. stredná
Kačacie prsia s vínovou omáčkou
Dada 35 min. stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Vínne želé
Michal — nízka
CESTOVINY
Boloňské špagety
Michal 60 min. stredná
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Argentínsky zajac s hráškom a kukuricou
Zuzka 60 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Kačacie prsia s brusnicovou omáčkou
Michal 30 min. stredná
ZÁKUSKY
Opité želatínové rezy
Zuzka 2 h. stredná
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
Kelový prívarok so zemiakmi
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Fašírky
Zemiakové pagáčiky
Opité makové kocky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiakové placky s medvedím cesnakom
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Cvikový šalát s hruškami
Slané krekry s medvedím cesnakom
ŠTRÚDLE
Tvarohovo-banánové pletenky
Mäsovo-cícerové rolky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť