Najvýznamejšie ingrediencie
Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a bude skutočne mňam:)
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Jednoduchá príprava rýchleho a výdatného obeda, na ktorom si určite pochutíte.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Klasický recept na prípravu obľúbených hovädzích roládiek podávaných s ryžou. Ponúkame tradičný recept z minulého storočia, ktorý bol odovzdávaný z pokolenia na pokolenie formou "Diktujem, píš si!" Recept uvádzame v pôvodnom znení:)
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
vysoká
Tradičné slovenské jedlo s unikátnou chuťou, vysokou energetickou hodnotou a pozitívnym vplyvom na tráviaci trakt.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Recept na tradičný koláč, pochádzajúci z východného Slovenska. Podáva sa ako príloha ku kapustnici alebo ako samostatné jedlo.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
55 min.Náročnosť
nízka
Jemné, pečené bravčové stehno špikované údenou slaninou. Odporúčame podávať s dusenými zemiakmi a s kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Sýta polievka z málo známej zdravej strukoviny. V minulosti sa táto strukovina často vyskytovala v jedálničkoch našich predkov. Dnes má mnoho odrôd a s obľubou ju varia v nemecky hovoriacich krajinách, kde ju nazývajú "Dicke bohnen" - "Silná fazuľa".
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Lahodný francúzsky cibuľový koláč.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Obľúbená klasická pochúťka z hovädzieho mäsa, jednoducho pečená v rúre. Podávame, ako inak, klasicky s ryžou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Niečo pre milovníkov pikantných jedál.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka