Národné kuchyne
Viac
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
Michal 15 min. stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové mäso na cibuli s mrkvou
Dada 2 h. stredná
HOVÄDZIE MÄSO
Španielske vtáčiky
Dada — vysoká
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Španielsky vtáčik v rúre
Michal 1 h. 20 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Bôbová polievka so slaninou
Dada — stredná
SLANÉ KOLÁČE
Trešeník so slaninou
Jurgason 55 min. nízka
KURACIE MÄSO
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
Jurgason 40 min. stredná
Balkánsky plameň
Jurgason 60 min. nízka
Domáci francúzsky cibuľový koláč
Zuzka 1 h. 30 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
CESTOVINY
Bryndzové halušky
Dada 60 min. nízka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Mliečna fazuľová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Plnená bravčová roláda
Biela fazuľová omáčka s párkom
Chilli con carne
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť