Národné kuchyne▼
Viac▼
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
Michal 15 min. stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové mäso na cibuli s mrkvou
Dada 2 h. stredná
HOVÄDZIE MÄSO
Španielske vtáčiky
Dada — vysoká
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Španielsky vtáčik v rúre
Michal 1 h. 20 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Bôbová polievka so slaninou
Dada — stredná
SLANÉ KOLÁČE
Trešeník so slaninou
Jurgason 55 min. nízka
KURACIE MÄSO
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
Jurgason 40 min. stredná
Balkánsky plameň
Jurgason 60 min. nízka
Domáci francúzsky cibuľový koláč
Zuzka 1 h. 30 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
CESTOVINY
Bryndzové halušky
Dada 60 min. nízka
Pečená bravčová roláda
Fašírka s vajcom
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Frankfurtská polievka
Banánové krémové rezy s tvarohom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zemiakový prívarok s kôprom
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Mango-zeleninový krémový šalát
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivový guláš so zemiakmi
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cícerové placky s koriandrom
SUCHÉ PEČIVO
Kokosky
KOLÁČE
Liate jablkové buchty
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť