Národné kuchyne▼
Viac▼
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
Michal 15 min. stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové mäso na cibuli s mrkvou
Dada 2 h. stredná
HOVÄDZIE MÄSO
Španielske vtáčiky
Dada — vysoká
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Španielsky vtáčik v rúre
Michal 1 h. 20 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Bôbová polievka so slaninou
Dada — stredná
SLANÉ KOLÁČE
Trešeník so slaninou
Jurgason 55 min. nízka
KURACIE MÄSO
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
Jurgason 40 min. stredná
Balkánsky plameň
Jurgason 60 min. nízka
Domáci francúzsky cibuľový koláč
Zuzka 1 h. 30 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
CESTOVINY
Bryndzové halušky
Dada 60 min. nízka
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Pečené kuracie prsia so zemiakmi
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
Frankfurtská polievka
CUKROVINKY
Kokosový kmeň
Linguine s cukrovým hráškom
Rumové guľôčky len pre dospelých
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Cviklový šalát so syrom a kukuricou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hrachovo špenátový prívarok
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné medovníky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť