Národné kuchyne▼
Viac▼
KOLÁČE
Jablkový koláč s pudingom a posýpkou
ZÁKUSKY
Nepečený pudingový zákusok s banánmi
Anjelský zákusok s čokoládovým likérom
DEZERTY V POHÁRI
Pudingový Halloween pohár
ROLÁDY
Jablková roláda s marcipánom
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Čokoládová ryža
SLADKÉ JEDLÁ
Ryžový nákyp s čokoládovými jablkami
Babičkin koláč
Banánovo-pudingový koláč
SUCHÉ PEČIVO
Škoricové klbká
CUKROVINKY
Gaštanovo ovsené guľôčky
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Tradičný francúzsky jablkový koláč
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Cibuľové varené zemiaky
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové kocky v zeleninovo-smotanovej omáčke
Krémové broskyňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Malinová bublanina
SMOOTHIE
Kiwi-pomarančové smoothie
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť