RECEPTY
Zlatisté pečené kurča s vynikajúcou chuťou, jednoducho pripravené.
Jednoduchá a rýchla príprava pochúťky z jarmokov, hodov a vinobraní. Môžeme ju pripraviť aj z kuracieho mäsa, takto je vhodnejšia pre deti.
Podávame ako prílohu k pečenému kurčaťu alebo ako samostatný pokrm s čerstvým zeleninovým šalátom. Tiež je vhodná ako plnka do hydiny.
Soté "na divoko" podávame s varenými zemiakmi a štipľavou feferónkou.
Zlatisté chrumkavé kurča s jemnou chuťou masla. Najlepšie chutí s dusenou ryžou preliatou slaným maslovým výpekom
Kuracie mäso je obľúbené a zdravé. Je veľa možností ako z neho pripraviť vynikajúce jedlá.
Klasické pečené kurča s ryžou. Pri servírovaní môžeme ryžu preliať výpekom. Podávame s kompótom.
"Caesar salad" vytvoril v roku 1924 taliansky šéfkuchár Caesar Cardini vo svojej reštaurácií v Tichuane, Mexiko. Zostavovali ho v rámci šou priamo na stole pred klientom. V tom čase sa podával ešte bez ančovičiek.
Príprava pečeného kurčaťa s prílohou v jednom pekáči.
Vitamínmi nabitá príloha, vhodná najmä ku kuraciemu a hovädziemu mäsu. Nízkotučnú verziu získate výmenou slaniny a syra za napr. lisovaný cesnak.
Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon", alebo "Zazang". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.
Chrumkavé kuriatko upečené v rúre na grilovacom stojane na kurča. Namiesto špeciálneho stojanu môžeme použiť formu na bábovku, kurča jednoducho napichneme na jej stred, alebo ešte jednoduchšie - kurča napichneme na prázdnu plechovku ...
Chutná ľahká letná večera.
Kúsky chrumkavého kurčaťa na plnke, ktorá je prílohou pokrmu.
Skvelé palacinky so slanou syrovo-pečienkovou plnkou.
Aj takto sa dá kurča v parnom hrnci pripraviť. Kurča je chrumkavé a vďaka hlavnej prípravy v parnom hrnci veľmi šťavnaté. Podávame teplé s prílohami, alebo len s pečivom a sterilizovanou uhorkou.
Chrumkavé slané kurča s chrumkavými hranolkami pečenými na plechu. Pre rýchlejšiu prípravu sme použili mrazené predsmažené zemiakové hranolky.
Chutné pečené kurča s jemnou, ostro-sladkou omáčkou. Podávame s ryžou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť