RECEPTY
Banista - balkánsky syrový slaný koláč. Tradične sa pripravuje zo špeciálneho cesta - filo. Jeho verzia v lístkovom ceste je rovnako chutná.
Slaný zimný koláč, ktorý vám mimoriadne zachutí.
Vynikajúca zimná kolagénová pochúťka, ktorej dlhá príprava stojí za to. Podávame s chlebom, cibuľou a octom.
Obložené chlebíčky majú veľa podôb. Ponúkame klasický, nezabudnuteľný recept z nášho detstva na jednoduché obložené sendviče. Žiadna oslava či Silvester bez nich nemohol byť! Chutia aj dnes, rovnako dobre ako v minulosti.
Obľúbené krehké pagáčiky s mletými oškvarkami, vhodné nie len na silvestrovský stôl.
Nadýchané pečivo ktoré nesmie chýbať na sviatočnom stole.
Výborná pizza z cesta odporúčaného talianskym kuchárom.
200 gramov skvelej, hustej, pikantnej omáčky. Pesto z medvedieho cesnaku je plné vitamínov a v chladničke vám, po zaliatí trochou olivového oleja, vydrží niekoľko mesiacov. Vhodné je na ochutenie cestovín, do šalátov, alebo si ho ...
Vynikajúca chuťovka pre všetkých labužníkov. Podávame s kúskami opečenej bagety, alebo chleba.
Slovenský bryndzový koláč z lístkového cesta s ochutenou bryndzovo smotanovou náplňou.
Rýchly a jednoduchý recept na slaný koláč. Je vhodný ako maškrta počas letných dní v prírode alebo aj na večerné posedenie, keď za oknami udrie mráz.
Olomoucké syrečky alebo podobný zrejúci syr pripravený ako chuťovka v alobale na grile. Podávame s cukrovým žltým melónom.
Rýchla príprava obľúbenej pizze. V recepte sú uvedené ingrediencie, ktoré pri jej príprave nie je nutné dodržať. Môžete si pizzu vytvoriť podľa vlastnej chute. Samozrejme, že lístkové cesto je pri jej príprave dôležitý základ.
Overený postup na prípravu jemného tukového pečiva. Žemle sú vhodné na prípravu hamburgerov.
Podľa tohoto receptu si ľahko pripravíte pečené bochníky plnené cherry paradajkami a olivami. Z vonku chrumkavé a vovnútri jemné a chutné.
Chutné slané koláčiky s bryndzovou plnkou s cibuľkou.
Recept na dochucovadlo pochádzajúce z japonskej tradičnej kuchyne. Používa sa na ochutenie ryže, strukovín, alebo ryby.
Slaná chuťovka na Halloweenskú párty.
Recept na prípravu šťavnatých pagáčikov. Pagáčiky nie sú suché, majú mierne korenistú chuť a výborne sa hodia k silvestrovskému šampanskému.
Podávame ako prílohu k hustým mäsovým i strukovinovým polievkam.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť