RECEPTY
Chutné mäsové guľky v pikantnej rajčinovej omáčke, ktorá s k nim výborne hodí. Na prípravu guliek je možné použiť mleté hydinové, bravčové alebo hovädzie mäso alebo ich zmes. Ako prílohu odporúčame obľúbené cestoviny.
Klasická dobrota :) zo slovenských školských jedální. Podávame s kyslou uhorkou.
Rúrkovité cestoviny plnené tekvicovou smesou a zapečené s bešamelom.
Lahodné, ľahké soté z kuracieho mäsa, doplnené farebnou a výživnou zeleninou. Vhodnou prílohou môže byť ryža alebo cestoviny.
Cestovinový nákyp s hubami a syrom, zapečený v rúre.
Tradičné talianske pesto výborne ochutí cestoviny. Nájdete v ňom povzbudzujúcu korenistú chuť parmezánu, orieškový podtón a jemnosť bazalky. Jednoducho "Spaghetti al Pesto Genovese".
Carbonara je tradičná talianska úprava cestovín so slaninou, syrom Pecorino a vajíčkami. Najvhodnejšie cestoviny na prípravu sú práva špagety.
Jednoduché a výborné! Podľa tohoto receptu si pripravíte v jarnom a letnom období chutné a ľahké sezónne jedlo bez veľkej námahy.
Jednoducho pripravená omáčka z Nivy-obľúbeného kravského syra s modrou plesňou. Omáčka je ako stvorená na cestoviny, vyskúšajte!
Chutné špagety zo stredozemného mora
Pestré cestoviny plné rozmanitých chutí.
Dlhé tenké cestoviny obalené v bylinkovo-orieškovom peste so sušenými paradajkami a syrom.
Alla Amatriciana [alla matriˈtʃaːna] je ľudový názov tradičnej talianskej omáčky na cestoviny, ktorej základ tvoria solená sušená slanina z bravčového krku, paradajky a syr pecorino. Je použiteľná aj s inými druhmi cestovín, napr. ...
Fantastický recept na cestoviny so sladkými hráškovými strukmi na cesnaku a hríboch. Kľudne použite také huby, aké sú v danom období dostupné. Vhodné sú aj iné druhy cestovín ako špagety alebo bucatini.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť