Sladučký kysnutý koláč plný chutných ingrediencií. Traduje sa, že upečená štóla by mala do konzumácie aspoň 14 dní postáť. Vraj sa spoja chute ... Naša štóla je vhodná na konzumáciu hneď po upečení. Môže samozrejme ...
Tu nájdete zopár poctivo pripravených receptov na výborné polievočky, ktoré vás môžu hriať aj počas zimných športov, alebo večernej prechádzky pokojnou zasneženou krajinou.
Jednoduchý zdravý keks k letnej káve i na vianočný stôl. Ak použijeme hnedý cukor chuť koliesok bude karamelovejšia. Zmeniť ich chuť môžeme aj posypaním kakaom, škoricou, alebo pridaním hrozienok a orieškov.
Bobáľky, opekance, pupáľky... tradičný slovenský vianočný pokrm. Najčastejšie sa podávajú s makom, orechmi, tvarohom...ale chutnajú aj s bryndzou či kapustou. Ich názov a spôsob podávania sa v regiónoch líši. Z uvedeného ...