Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Morčacie mäso

Morčacie kapsy plnené syrom a pažítkou

S týmto receptom hravo zvládnete pripraviť domáce morčacie kapsy plnené čerstvou pažítkou a syrom.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

morčacie prsia kg

Z morčacieho mäsa vytvoríme tak hrubé plátky, aby sme vedeli vytvoriť vo vnútri kapsu.

2. 

syr Gouda 120 g

Do misky striedavo nahrubo a natenko nastrúhame syr.

3. 

cesnak strúčiky  pažítka ČL

Do misky pridáme nadrobno nakrájanú pažítku a cesnak. Zmes premiešame.

4. 

soľ

Pažítkovou zmesou naplníme morčacie kapsy. Tie uzatvoríme šitím alebo len špáradlami. Na povrchu z obidvoch strán posolíme.

5. 

olej olivový  voda 150 ml  paprika červená mletá ČL

Zapekaciu misu vymastíme troškou oleja, vložíme do nej morčacie kapsy. Ak nám zostalo z pažítkovej zmesi, môžeme ju nasypať na povrch mäsa. Okoreníme sladkou červenou paprikou. Mäso podlejeme vodou, zakryjeme alobalom a pečieme 40 minút na 200° C.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť