svetvomne.sk

Plnená bageta s bryndzou

    

Chutné párty bagetové kolieska.

Kuchtil

Počet porcií

16

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:   

 

 
 
bageta celozrnná140gramov
bryndza200gramov
cibuľa20gramov
korenie rasca mletá¼čajovej lyžičky
maslo40gramov
paprika kápia sterilizovaná50gramov

1. 

bageta celozrnná 140 gramov

Z hrubšej menšej bagety odkrojíme konce. Opatrne vydlabeme striedku.

2. Plnka do jednej asi 16 cm časti bagety

cibuľa 20 gramov  maslo 40 gramov  korenie rasca mletá ¼ čajovej lyžičky

Cibuľu ošúpeme a nadrobno nakrájame. Pridáme k nej zmäknuté maslo a rascu. Vymiešame.

Plnka do jednej asi 16 cm časti bagety

3. 

bryndza 200 gramov

Primiešame bryndzu...

4. 

paprika kápia sterilizovaná 50 gramov

... a nadrobno nakrájanú kápiu.

5. 

Bagetu naplníme a zabalíme do alobalu. Uložíme na 24 hodín do chladničky.

6. 

Pred podávaním nakrájame na asi 8-10mm kolieska.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť