Plnená bageta s bryndzou

Chutné párty bagetové kolieska.
recept,fotorecept,bageta celozrnná,bryndza,Slané chuťovky
Slané chuťovky
Kategórie
Slané chuťovky ›Ingrediencie
Ingrediencie
bageta celozrnná | 140 350 | gramov kcal | |
bryndza | 200 550 | gramov kcal | |
cibuľa | 20 9 | gramov kcal | |
korenie rasca mletá | ¼ 5 | čajovej lyžičky kcal | |
maslo | 40 294 | gramov kcal | |
paprika kápia sterilizovaná | 50 27 | gramov kcal |
Recept

2. Plnka do jednej asi 16 cm časti bagety
cibuľa 20 gramov • maslo 40 gramov • korenie rasca mletá ¼ čajovej lyžičky
Cibuľu ošúpeme a nadrobno nakrájame. Pridáme k nej zmäknuté maslo a rascu. Vymiešame.



5.
Bagetu naplníme a zabalíme do alobalu. Uložíme na 24 hodín do chladničky.

6.
Pred podávaním nakrájame na asi 8-10mm kolieska.

Dobrú chuť!