svetvomne.sk

Plnená bageta s bryndzou

     

Chutné párty bagetové kolieska.

Kuchtil

Počet porcií

16

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:   

 

 
 
Bageta celozrnná140gramov
Bryndza200gramov
Cibuľa20gramov
Korenie rasca mletá¼čajovej lyžičky
Maslo40gramov
Paprika kápia sterilizovaná50gramov

1. 

bageta celozrnná 140 g

Z hrubšej menšej bagety odkrojíme konce. Opatrne vydlabeme striedku.

2. Plnka do jednej asi 16 cm časti bagety

cibuľa 20 g  maslo 40 g  korenie rasca mletá ¼ ČL

Cibuľu ošúpeme a nadrobno nakrájame. Pridáme k nej zmäknuté maslo a rascu. Vymiešame.

Plnka do jednej asi 16 cm časti bagety

3. 

bryndza 200 g

Primiešame bryndzu...

4. 

paprika kápia sterilizovaná 50 g

... a nadrobno nakrájanú kápiu.

5. 

Bagetu naplníme a zabalíme do alobalu. Uložíme na 24 hodín do chladničky.

6. 

Pred podávaním nakrájame na asi 8-10mm kolieska.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť