Nepečená kocka

Jednoduchá torta z pšeničných detských keksov s bohatou plnkou rozmanitých chutí.
recept,fotorecept,ananás sterilizovaný,keks pšeničný kakao,keks pšeničný,lekvár ríbezľový,Torty,Nepečené
Torty
Ingrediencie
Ingrediencie
| ananás sterilizovaný | 560 336 | gramov kcal | |
| cukor kryštálový | 120 483 | gramov kcal | |
| džús ananásový | 150 77 | mililitrov kcal | |
| kandizované ovocie mix | 140 434 | gramov kcal | |
| keks pšeničný | 200 940 | gramov kcal | |
| keks pšeničný kakao | 200 960 | gramov kcal | |
| kokos strúhaný | 0 ?? | kcal | |
| káva čierna instantná | 3 43 | čajové lyžičky kcal | |
| lekvár ríbezľový | 0 ?? | kcal | |
| maslo | 100 734 | gramov kcal | |
| mlieko polotučné 1,5% | ½ 240 | litra kcal | |
| orechy vlašské mleté | 100 674 | gramov kcal | |
| puding vanilkový - prášok | 80 284 | gramov kcal | |
| rum tmavý | 2 72 | polievkové lyžice kcal | |
| voda | 150 0 | mililitrov kcal | |
| škorica mletá | 1 13 | čajová lyžička kcal |
Recept
1.
ananás sterilizovaný 560 gramov • cukor kryštálový 120 gramov
Ananás (bez sirupu, čistá váha 340 g) rozmixujeme, nalejeme do hrnca, pridáme cukor a privedieme do varu.

2.
mlieko polotučné 1,5% ½ litra • puding vanilkový - prášok 80 gramov
Prilejeme mlieko v ktorom sme rozmiešali pudingový prášok.

3.
škorica mletá 1 čajová lyžička
Uvaríme hustý puding, zamiešame do neho škoricu a necháme čiastočne vychladnúť.


5.
orechy vlašské mleté 100 gramov • kandizované ovocie mix 140 gramov • rum tmavý 2 polievkové lyžice
... mleté orechy, kandinzované ovocie a rum.

6.
voda 150 mililitrov • káva čierna instantná 3 čajové lyžičky • keks pšeničný kakao 200 gramov
Z vody a kávy uvaríme kávu, necháme vychladnúť. Na podnos kladieme tmavé keksy namočené v káve.

7.
keks pšeničný 200 gramov • džús ananásový 150 mililitrov
Keksy natrieme tretinou krému. Na krém ukladáme bledé keksy máčané v džúse.

8.
Natrieme druhú tretinu krému a opäť uložíme tmavé keksy namočené v káve. Tie potrieme poslednou tretinou krému a poukladáme na vrch bledé keksy namočené v džúse. Poslednú vrstvu keksov potrieme ríbezľovým džemom.

9.
Povrch posypeme strúhaným kokosom a opačným koncom varechy zvýrazníme jednotlivé kocky - porcie. Necháme v chlade stuhnúť.

10.
Pred podávaním kocku nakrájame na jednotlivé porcie.

Dobrú chuť!
























