Národné kuchyne
Viac
TORTY
Dvojfarebná torta
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
KOLÁČE
Malinový mrežovník
Lekvárové trojuholníčky
Lekvárový mrežovník
SLADKÉ JEDLÁ
Plnený kysnutý slimák
ZÁKUSKY
Banánovo mandľový zákusok
Kávovo karamelové rezy
Orieškovo karamelový zákusok
Krehké lepené kolieska
Perníkový koláč
Domáce sladké fornetti
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť