Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
Zapekaný karfiol s tvarohom
HOVÄDZIE MÄSO
Zemiakový nákyp s mäsom
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková mini pizza
Chalupárske langoše
Tekvicové sufflé
Pečené kapustové závitky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Karfiolový smotanovo majonézový šalát
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z lístkového cesta
Zapekané žemle plnené mäsom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť