RECEPTY
Ľahké a zdravé zeleninové jedlo.
Šťavnatý obed z jedného hrnca.
Jemné rezne pripravené v obrátenom trojobale, zľahka predsmažené a dusením dopečené v rúre. Podávame podľa chuti: so zemiakovým šalátom, varenými zemiakmi, ryžou, či len s ľahkým zeleninovým šalátom.
Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom alebo so zemiakovým pyré.
Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.
Recept na jednoduchú a chutnú jarnú polievočku so zemiakmi, bielou špargľou a medvedím cesnakom.
Jednoducho a rýchlo pripravená polievka z čerstvých paradajok.
Hustá rybacia polievka, plná zeleniny, obohatená o obľúbený medvedí cesnak.
Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.
Chutná rýchla večera. Žemle sú po zapečení na povrchu krásne chrumkavé, vo vnútri mäkučká mäsová plnka. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.
Jeden z mnohých receptov na pokrm z chutných šampiňónov. Podávame s cibuľkovými zemiakmi, alebo so zeleninovým šalátom.
Chutný cestovinový obed, podávame so zeleninovými šalátmi alebo kyslou uhorkou.
Pšeno (lúpané proso) neobsahuje lepok. Má vysoký podiel esenciálnych mastných kyselín, je bohaté na minerály ako železo, fosfor, draslík, horčík, kremík a cenné vitamíny skupiny B.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť