Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kurča na zeleninovej plnke s cícerom
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
RIZOTO
Hydinové rizoto
Jurgason 45 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo-zeleninový závin v lístkovom ceste
Dada 60 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Šampiňóny s brokolicou v ustricovej omáčke
Dada 30 min. nízka
Rizoto kuracie so zeleninou
Dada — nízka
SLANÉ KOLÁČE
Pizza
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
Dada 40 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s kurkumou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
Chalupárske langoše
Fazuľová polievka s údeným mäsom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
Linguine s cukrovým hráškom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť