Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kurča na zeleninovej plnke s cícerom
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
RIZOTO
Hydinové rizoto
Jurgason 45 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo-zeleninový závin v lístkovom ceste
Dada 60 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Šampiňóny s brokolicou v ustricovej omáčke
Dada 30 min. nízka
Rizoto kuracie so zeleninou
Dada — nízka
SLANÉ KOLÁČE
Pizza
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
Dada 40 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
Chalupárske langoše
Pomarančový zákusok s orechmi v karameli
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
MÄSOVÉ POLIEVKY
Vianočná kapustnica
Zeleninové karbonátky s cuketou
Silvestrovská kapustnica
Stracciatella tvarohovo ryžové rezy
Tekvicové quesadillas
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť