Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Špargľová polievka s medvedím cesnakom
Michal 30 min. nízka
Zobraziť recept
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Toskánska fazuľová polievka
Dada 40 min. stredná
Pórová polievka
Michal 6 min. nízka
Cviklová polievka
Zuzka 60 min. stredná
Kukuričná krémová polievka
Zuzka 30 min. nízka
RIZOTO
Rizoto so syrom Pecorino
Michal 60 min. nízka
Zeleninové rizoto
Michal 40 min. nízka
Hráškové rizoto
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť