Obložené chlebíčky majú veľa podôb. Ponúkame klasický, nezabudnuteľný recept z nášho detstva na jednoduché obložené sendviče. Žiadna oslava či Silvester bez nich nemohol byť! Chutia aj dnes, rovnako dobre ako v minulosti.
Sladkokyslý, mliečno-smotanový fazuľový prívarok je veľmi chutný pri podávaní s dobrou fašírkou, klobáskou, alebo volským okom. Klasicky k nemu servírujeme čerstvý, mäkký chlieb. Pri príprave 4 porcií použijeme polovičnú dávku ...
Podľa počtu konzumentov si pripravíme počet syrov. Množstvo chleba, džemu a horčice použijeme podľa potreby. Na každý syr potrebujeme dva plátky šunky. Syr si môžeme pripraviť aj doma, na grilovacej panvici, bude rovnako chutný.
Príprava stravy pre celiatikov je často náročná. Rozhodli sme sa vám preto ponúknuť tradičné recepty, na obľúbené jedlá, ktoré v našom receptári neobsahujú lepok. Je samozrejmosťou, že prílohy, ako sú knedle, chlieb či halušky, ...
Recept na prípravu tradičnej hrubej zemiakovej placky pečenej v rúre. Je vhodný ako príloha k hlavnému jedlu alebo aj samostatne. Ak ho máte radi mastnejší, tak si ho namiesto pečenia v rúre môžete vysmažiť na panvici s masťou.