Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Syrový chlieb vo vajíčku s cesnakom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Plnený grilovaný camembert
SLANÉ CHUŤOVKY
Grilovaný zrejúci syr s arašidmi
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Pórová polievka so syrom
ZAVÁRANINY
Kvašáky - kvasené uhorky
Grilovaný hamburger v domácich žemličkách
Bravčové rezne v chlebovej omáčke
Vajcia so smotanou
Chlieb v syrovom vajci
Chlieb vo vajci
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Orechové a makové rožteky
Hubová praženica z masliakov
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
Jesenná zeleninová polievka
ZÁKUSKY
Banánové krémové rezy s tvarohom
Šošovicový prívarok
ROLÁDY
Štafetky
Nepečené čokoládovo banánové kocky
Vianočná šošovicová polievka
Babičkine úhrabky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť