RECEPTY
Tradičná obľúbená torta ktorej základom sú piškóty. Torta Malakov (Malakoff) má veľa receptúr a my vám ponúkame jeden z tých najlepších.
Jednoduchý koláčik, pre všetkých čo majú málo času na pečenie a veľa chuti maškrtiť :)
Ponúkame ďalší receptík na obľúbený likérový zákusok z našej kuchyne. Piškótový korpus s vaječným likérom, jemná čokoládovo-likérová plnka a milovaná šľahačka vás zaručene osloví.
Svieži a šťavnatý koláč z krehkej mramorovanej piškóty s malinovým pudingom a polevou z kyslej smotany. Na prípravu koláča môžete použiť puding podľa vašej chuti.
Vynikajúci zákusok z jemného piškótového cesta, plnený banánmi a čokoládovým krémom, so smotanovo čokoládovou polevou.
Vynikajúci zákusok s jemnou piškótou, naplnený jahodovou zmesou, jemným pudingovým krémom a šľahačkou. Vhodný na slávnostné príležitosti.
Recept na šťavnatý piškótový koláč s tvarohovou, lekvárovou a pudingovou plnkou.
Rozbúrené pudingové vlny v piškóte, so smotanovou penou :) Príprava zákuska je jednoduchá a ak sa vám zdá osem porcií málo, odporúčame dávku zdvojnásobiť a použiť plech väčších rozmerov.
Ľahký smotanovo-kakaový dezert s ovocím a piškótami.
Jemný, šťavnatý tvarohový koláč z lístkového cesta, ochutený jablkami a piškótami, ktorý si hneď zamilujete.
Dezert s lahodným vanilkovým mascarpone krémom, šľahačkou a čerstvými jahodami.
Piškótový korpus a jahody zaliate v želé vytvoria zákusok, ktorý osvieži aj v tých najhorúcejších letných dňoch.
Rýchly a osviežujúci dezert z jemného tvarohu a smotany, doplnený ovocím, ktoré si môžete zvoliť podľa vlastnej chuti alebo sezónnosti.
Zákusok z piškótového cesta so škoricovým krémom
Jednoduchý a rýchly recept na prípravu čokoládovej dobroty s piškótami.
Skutočne výborný zákusok z obľúbeného mascarpone v jemnej nadýchanej kakaovej piškóte. Je tak jednoduchý, že sa pri jeho príprave ozaj nič nemôže pokaziť a zvládne ho aj cukrárenský začiatočník, stačí dodržať presný postup :)
Torta - hlava koníka na trávniku. Podrobný postup prípravy s fotopostupom. Korpusy - piškótové cesto. Plnka - karamelovo-gaštanová. Váha torty cca 5 kg. Celkový čas prípravy torty: pečenie, varenie, zdobenie, čas chladenia - cca 3-4 ...
Jednoduché a rýchle cupcakes pre veľkých šibačov.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť