RECEPTY
Tradične upravené zemiaky vhodné ako príloha k mäsu.
Krásne farebné klasické lečo z čerstvej papriky a paradajok, zahustené vajíčkami, je tým najúžasnejším jedlom počas letných horúčav. Podávame s chlebom, alebo s varenými zemiakmi.
Obľúbené dusené hovädzie mäso, ktoré skvelo chutí na každom prívarku či omáčke.
Špízy sú jednoduchým a obľúbeným spôsobom prípravy jedla na grilovačke. Rovnako jednoduchá je ich príprava v rúre. Prípravou v alobale, či už na grile, alebo v rúre, sú oveľa viac šťavnatejšie.
Jednoduchý a ľahký zemiakový šalát bez majonézy pre všedné, aj sviatočné dni.
Hustá hrejivá polievka, ktorá skvele zasýti.
Jedlá soľ (max. 58 %), paprika mletá sladká, čierne korenie mleté, rasca drvená, šalvia drvená.
Taliansky recept na kura Cacciatore [kačatóre] v omáčke s bylinkami, paprikami, paradajkami a čiernymi olivamy. Ako príloha dobre poslúžia špagety, alebo ryža.
Chrumkavé slané kurča s chrumkavými hranolkami pečenými na plechu. Pre rýchlejšiu prípravu sme použili mrazené predsmažené zemiakové hranolky.
Jedlá soľ (max. 58 %), paprika mletá sladká, čierne korenie mleté, rasca drvená, šalvia drvená.
Rýchle rybacie špízy ideálne na letnú grilovačku
Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť