RECEPTY
Obľúbené zemiakové knedličky plnené údeným, podávame s opraženou cibuľkou a kyslou kvasenou kapustou.
Klasicky pripravená kačka bez príchutí. Mäso ide ľahko od kosti, upečená koža je chrumkavá a slaná. Podávame s dusenou bielou alebo červenou kapustou a s knedľou.
Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.
Chutné, jemné grilované mäsko, ktoré najlepšie chutí so zeleninovým šalátom. Zvlášť dávame do pozornosti Kapustový šalát s čedarom, Kapustový šalát Coleslaw a Zelerový fit šalát. Spoľahlivé recepty na ich prípravu hľadajte ...
Vynikajúca klasika z maďarskej kuchyne. Podávame s parenou knedľou.
Tradičný letný zeleninový šalát zo skorej kapusty, mladej mrkvičky, uhoriek, paradajok a mladej cibuľky, v sladkokyslom náleve. Šalát je vhodný k mnohým pokrmom z mäsa.
Obľúbený segedínsky guláš, tentokrát s hovädzím mäsom a množstvom smotany. Podávame s knedľou, alebo chlebom. Komu ako chutí :)... rozhodne si pochutíte všetci! Odporúčame pri príprave použiť kvasenú kapustu s vínom, segedínsky ...
Slovenská kuchyňa je bohatá na tradície a ponúka množstvo chutných a výdatných jedál, ktoré odrážajú kultúru a históriu našej krajiny. Typické sú pre ňu pokrmy ako bryndzové halušky, kapustnica, lokše či šúľance, ktoré ...
Chutný obed zo zemiakov, kvasenej kapusty, slaniny a vajec, obľúbený hlavne počas zimných mesiacov.
Česká klasika, bravčové stehno s kyslou kapustou a knedľou.
Tradičné jesenné a zimné jedlo slovanov. Zdravé a chutné. Recept neobsahuje žiadne koreniny zámerne, nie je to tlačové chyba :)
Poľská kuchyňa je bohatá na tradície a ponúka množstvo chutných a výdatných jedál, ktoré odrážajú históriu a kultúru krajiny. Typické sú pre ňu pokrmy ako pierogi (plnené pirohy), bigos (kapustový guláš s mäsom) či żurek ...
Recept na tradičný koláč, pochádzajúci z východného Slovenska. Podáva sa ako príloha ku kapustnici alebo ako samostatné jedlo.

Najpopulárnejšie recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť