RECEPTY
Šošovicový dál so špenátom(Palak Dal, Dal Palak), je skvelá indická omáčka z drobnej šošovice a čerstvého špenátu. Je to výborný, sýty a zdravý pokrm. Aj keď indickú kuchyňu nepreferujete, toto vám bude zaručene chutiť, ...
Prílohové knedle sú tradičnou a neoddeliteľnou súčasťou mnohých jedál, ktoré skvele dopĺňajú hlavné pokrmy. Ich variabilita a jemná chuť ich robí ideálnou voľbou k výrazným omáčkam.
Slaná chuťovka ktorá sa na každej oslave minie ako prvá.
Smotanová omáčka jemnej chuti, plná šampiňónov. Podávame s ryžou, alebo parenou knedľou.
Dusené bravčové mäso so zeleninou, upravené na mexický spôsob, vhodnou prílohou je dusená ryža.
Nádherne voňajúca hustá omáčka jemne pikantnej chuti. V kuchyni má rôzne možnosti uplatnenia, najčastejšie s cestovinami.
Ľahká tatárska omáčka je vhodná k vyprážaným jedlám zo zeleniny.
Vegánske, vyprážané, kapustové "fašírky" obľúbené nielen v indickej kuchyni. Podávame s ryžou, zemiakmi, omáčkami či šalátmi.
Vynikajúca vegánska omáčka inšpirovaná bolonskou kuchyňou.
Návod na rýchlu a šetrnú prípravu výborného a zdravého pokrmu.
Recept na jedno z mnohých obľúbených chutney z indickej kuchyne. Podáva sa ako dochucovacia, hustejšia omáčka k rôznym jedlám v indickom menu.

Najpopulárnejšie recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť