Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Oblíž prst
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s majonézou
ŠTRÚDLE
Pudingový závin
Makové krémové rezy
Zemiakovo - syrová omáčka
Uhorkovo paradajkový šalāt so smotanou
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
Jablkovo-černicová štrúdľa
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť