Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Plnené zemiakové placky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Cviklový šalát
ŠTRÚDLE
Jablká v lístkovom ceste (v župane).
Pórový šalát s jablkami
Makové kolieska
ZÁKUSKY
Tekvicové kocky
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kačacia polievka
Halászlé z pangasiusa
Bravčové mäso na sladko
Prekladaná jablková torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť