svetvomne.sk

Obrátene bravčové rezne

Zvlášť jemné a lahodné bravčové rezne.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Vyklepeme rezne

bravčové karé 400 g

Z bravčového karé nakrájame 3 - 4 rezne, ktoré vyklepeme z obidvoch strán. Aby sa nám z mäsa pri klepaní neprskalo, prikryjeme ho potravinovou fóliou.

Vyklepeme rezne

2. Trojobal

vajce slepačie 1 ks  múka polohrubá 100 g  strúhanka 100 g

Pripravíme si ingrediencie na trojobal (múka, vajce, strúhanka). Bravčový rezeň posolíme, obalíme najprv v strúhanke, potom vo vajci a nakoniec v múke.

Trojobal

3. Smaženie v oleji

olej olivový 100 ml

Na panvici rozpálime na miernom ohni olej. Bravčové rezne rýchlo osmažíme na oleji z jednej aj z druhej strany do zlatova.

Smaženie v oleji

4. Pečenie v rúre

Osmažené rezne vložíme do pekáča, podlejeme vodou. Rezne v prikrytom pekáči pečieme 60 minút na 150° C v elektrickej rúre s horným a dolným ohrevom. Po 60 minútach je mäsko mäkučké a dobre upečené.

Pečenie v rúre

5. 

Rezne vyberieme na tanier. Ako prílohu servírujeme varené zemiaky alebo zeleninový šalát.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť