Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Obrátene bravčové rezne

Zvlášť jemné a lahodné bravčové rezne.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Vyklepeme rezne

bravčové karé 400 g

Z bravčového karé nakrájame 3 - 4 rezne, ktoré vyklepeme z obidvoch strán. Aby sa nám z mäsa pri klepaní neprskalo, prikryjeme ho potravinovou fóliou.

Vyklepeme rezne

2. Trojobal

vajce slepačie 1 ks  múka polohrubá 100 g  strúhanka 100 g

Pripravíme si ingrediencie na trojobal (múka, vajce, strúhanka). Bravčový rezeň posolíme, obalíme najprv v strúhanke, potom vo vajci a nakoniec v múke.

Trojobal

3. Smaženie v oleji

olej olivový 100 ml

Na panvici rozpálime na miernom ohni olej. Bravčové rezne rýchlo osmažíme na oleji z jednej aj z druhej strany do zlatova.

Smaženie v oleji

4. Pečenie v rúre

Osmažené rezne vložíme do pekáča, podlejeme vodou. Rezne v prikrytom pekáči pečieme 60 minút na 150° C v elektrickej rúre s horným a dolným ohrevom. Po 60 minútach je mäsko mäkučké a dobre upečené.

Pečenie v rúre

5. 

Rezne vyberieme na tanier. Ako prílohu servírujeme varené zemiaky alebo zeleninový šalát.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť