Tvarohové buchty s ananásom
Rýchle buchty - "buchtiská" z lístkového cesta s bohatou tvarohovou náplňou. Mňaaam...
recept,fotorecept,cesto lístkové,ananás sterilizovaný - kolieska,tvaroh jemný mäkký,Koláče
Koláče
Kategórie
Koláče ›
Ingrediencie
Ingrediencie
ananás sterilizovaný - kolieska | 340 | gramov | |
cesto lístkové | 275 | gramov | |
cukor práškový | - | ||
cukor práškový | 100 | gramov | |
cukor vanilkový | 10 | gramov | |
tvaroh jemný mäkký | 500 | gramov | |
vajce slepačie | 2 | kusy |
Recept
1.
tvaroh jemný mäkký 500 gramov • cukor práškový 100 gramov • cukor vanilkový 10 gramov • vajce slepačie 1 kus
Zapneme rúru aby sa rozohriala. Tvaroh vymiešame s cukrom, vanilkovým cukrom a vajíčkom.
2.
ananás sterilizovaný - kolieska 340 gramov
6 kusov koliesok ananásu si necháme v celku, zbytok z konzervy (bez nálevu) pokrájame nadrobno a zamiešame do tvarohu.
3.
cesto lístkové 275 gramov
Lístkové predpripravené - rozvaľkané cesto na papieri ešte trochu viac rozvaľkáme na pomúčenej doske na veľkosť 30x45 cm. Pokrájame ho naštvorce 15x15 cm a rovnomerne na ne rozdelíme tvaroh. Do stredu položíme koliesko ananásu.
4.
Vytvoríme veľké buchty ktoré pomocou kuchynskej obracačky preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
6.
Pečieme do zlatova (20 minút) na strednom stupni. Upečené, ešte teplé posypeme cukrom.
7.
Dobrú chuť!