RECEPTY

Tvarohové buchty s ananásom

Tvarohové buchty s ananásom

Rýchle buchty - "buchtiská" z lístkového cesta s bohatou tvarohovou náplňou. Mňaaam...

recept,fotorecept,cesto lístkové,ananás sterilizovaný - kolieska,tvaroh jemný mäkký,Koláče

Koláče

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

stredná

Kategórie

Koláče  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

ananás sterilizovaný - kolieska340gramov
cesto lístkové275gramov
cukor práškový-
cukor práškový100gramov
cukor vanilkový10gramov
tvaroh jemný mäkký500gramov
vajce slepačie2kusy

 

Recept

1. 

tvaroh jemný mäkký 500 gramov  cukor práškový 100 gramov  cukor vanilkový 10 gramov  vajce slepačie 1 kus

Zapneme rúru aby sa rozohriala. Tvaroh vymiešame s cukrom, vanilkovým cukrom a vajíčkom.

2. 

ananás sterilizovaný - kolieska 340 gramov

6 kusov koliesok ananásu si necháme v celku, zbytok z konzervy (bez nálevu) pokrájame nadrobno a zamiešame do tvarohu.

3. 

cesto lístkové 275 gramov

Lístkové predpripravené - rozvaľkané cesto na papieri ešte trochu viac rozvaľkáme na pomúčenej doske na veľkosť 30x45 cm. Pokrájame ho naštvorce 15x15 cm a rovnomerne na ne rozdelíme tvaroh. Do stredu položíme koliesko ananásu.

4. 

Vytvoríme veľké buchty ktoré pomocou kuchynskej obracačky preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.

5. 

vajce slepačie 1 kus

Buchty dobre potrieme rozšľahaným vajíčkom.

6. 

cukor práškový

Pečieme do zlatova (20 minút) na strednom stupni. Upečené, ešte teplé posypeme cukrom.

7. 

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies