Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Špaldové langoše
Zemiaková placka s cibuľou a medvedím cesnakom
KOLÁČE
Tvarohovo medový koláč s jablkami
Tvarohový koláč s višňami
ZÁKUSKY
Bounty rezy
PALACINKY
Jablkové palacinky zo špaldovej múky
MAFINY
Datlové mafiny
SLADKÉ RAŇAJKY
Špaldovo-ovsené lievance
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové medovníky
CHLIEB
Špaldový chlieb
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť