Všetky recepty > > Sezóna - Lesné huby
Všetky recepty > > Sezóna - Lesné huby
Jednoduchá úprava obľúbenej huby. Podávame s čerstvým chlebom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
5 min.Náročnosť
nízka
Bedle plnené mäsovo-hubovou plnkou. Podávame so zemiakovou kašou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Chutný obed či večera z lesa. Ako prílohu môžeme podať zemiakovú kašu, zemiakový šalát, alebo len čerstvý chlieb.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Jesenná lahôdka na ktorej si zaručene pochutíte. Odporúčame podávať s našimi zemiakovými nokami.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Jesenná polievka z čerstvých suchohríbov a masliakov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
vysoká
Pre všetkých milovníkov pálivých jedál, ponúkame pikantnú praženicu s hubami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Vyberte sa na jeseň skoro ráno do lesa a potom si pripravte chutné raňajky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Masliak obyčajný je výborná jedlá huba. Zvlášť chutná je jeho príprava na cibuľke s vajíčkami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Zavárané dubáky, kozáky alebo malé suchohríby s cibuľou konzumujeme k tým istým pokrmom ku ktorým máme radi sterilizované uhorky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Kučierka alebo aj barania hlava je vynikajúca jedlá huba. Ponúkame vám recept na polievku z nej. Je vynikajúca.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná