Jemný, ľahko majonézovo-smotanový, zelerový šalát, plný chutnej zeleniny, kukurice a ananásu, ktorý si zaručene zamilujete. Vhodný na akúkoľvek párty k studeným obloženým misám. Nič nepokazíte, ak ho podáte i k vyprážanému ...
Najchutnejšie jedlá s cestovinou nájdete práve na tejto stránke. Tradičné talianske recepty s cestovinami, ale aj modernejšie variácie, ktorých základom je múka a voda. S trochou zmyslu pre detail a kvalitnými surovinami dosiahnete ...
Teplú zeleninovú žemlovku podávame ako hlavné jedlo s čerstvým paradajkovým alebo uhorkovým šalátom. Môžeme ju podávať aj na studeno ako slaný zeleninový koláč. Vhodná je aj ako príloha k vyprážanému či pečenému mäsu.
Jednoduchá, rýchla a výborná paradajková polievka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok. Namiesto sterilizovaných paradajok môžete do polievky pridať čerstvé, tie však treba pred nakrájaním zaliať vriacou vodou a ošúpať.
Chia semienka sa získavajú z mexickej rastliny šalvie hispánskej. Účinne pomáhajú pri detoxikácii k čomu prispieva nielen obsiahnutá vláknina, ale aj schopnosť semienok napučať a teda absorbovať veľké množstvo vody, čo napomáha ...
Pozrite si obľúbené jablkové zákusky a jablkové koláče, ktoré sme pre vás pripravili aj s foto postupmi. Sú obľúbené hlavne na jeseň a počas zimy, kedy sú jabĺčka jedným z mála zdrojov vitamínov, zdraviu prospešných živín a ...
Ghee (Ghí) - prepustené, prečistené maslo tvorí základ indického varenia. Má vynikajúcu vôňu a orechovú chuť. Ghí používajú aj mnohé kultúry mimo Indiu. Dôkazom toho je, že i naše prababičky maslo tzv. prepúšťaním upravovali ...