RECEPTY
Tip aj na nedeľný obed. Recept je energeticky odľahčený použitím jogurtu namiesto sladkej smotany, avšak na chutnosti skutočne netratí.
Jemne sladkastá maslová polievka s jarným kalerábom, mrkvičkou, hráškom, skorými zemiačikmi... Chutí nielen všetkým deťom, ale aj všetkým dospelým.
Základný recept na prípravu tradičných zemiakových halušiek, ktoré sa môžu podávať v rôznych variáciách.
Jemný, ľahko majonézovo-smotanový, zelerový šalát, plný chutnej zeleniny, kukurice a ananásu, ktorý si zaručene zamilujete. Vhodný na akúkoľvek párty k studeným obloženým misám. Nič nepokazíte, ak ho podáte i k vyprážanému ...
Maslová kalerábová polievka so zemiačikmi a haluškami. Jemne posolená chutí aj dospelým.
Takto pripravené zemiaky sú rovnako chutné ako pri obdobnej príprave zo zemiakov varených. Výhodou je, že šetria čas.
Najchutnejšie jedlá s cestovinou nájdete práve na tejto stránke. Tradičné talianske recepty s cestovinami, ale aj modernejšie variácie, ktorých základom je múka a voda. S trochou zmyslu pre detail a kvalitnými surovinami dosiahnete ...
Chutné plnené papriky bez mäsa sa budú páčiť všetkým vegetariánom...a možno aj nevegetariánom. Treba vyskúšať!
Skvelá jarná pomazánka, ktorá zachutí každému.
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Teplú zeleninovú žemlovku podávame ako hlavné jedlo s čerstvým paradajkovým alebo uhorkovým šalátom. Môžeme ju podávať aj na studeno ako slaný zeleninový koláč. Vhodná je aj ako príloha k vyprážanému či pečenému mäsu.
Obľúbená klasická bryndzová pomazánka. Vhodná na každú oslavu ako nátierka na jednohubky, ale aj vynikajúca ako raňajková pochúťka s chlebom.
Jednoduchá, rýchla a výborná paradajková polievka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok. Namiesto sterilizovaných paradajok môžete do polievky pridať čerstvé, tie však treba pred nakrájaním zaliať vriacou vodou a ošúpať.
Chia semienka sa získavajú z mexickej rastliny šalvie hispánskej. Účinne pomáhajú pri detoxikácii k čomu prispieva nielen obsiahnutá vláknina, ale aj schopnosť semienok napučať a teda absorbovať veľké množstvo vody, čo napomáha ...
Silný, ostrý čaj, vhodný na pitie počas chrípky a nachladnutia. Tento prírodný podporný prostriedok k rýchlejšiemu uzdraveniu pijeme dvakrát denne.
Pozrite si obľúbené jablkové zákusky a jablkové koláče, ktoré sme pre vás pripravili aj s foto postupmi. Sú obľúbené hlavne na jeseň a počas zimy, kedy sú jabĺčka jedným z mála zdrojov vitamínov, zdraviu prospešných živín a ...
Osvedčený recept na prípravy jemného tofu vo výbornej sladko-kyslej paradajkovej omáčke.
Ghee (Ghí) - prepustené, prečistené maslo tvorí základ indického varenia. Má vynikajúcu vôňu a orechovú chuť. Ghí používajú aj mnohé kultúry mimo Indiu. Dôkazom toho je, že i naše prababičky maslo tzv. prepúšťaním upravovali ...
Masliak obyčajný je výborná jedlá huba. Zvlášť chutná je jeho príprava na cibuľke s vajíčkami.
Musaka bez mäsa je rovnako jedinečná pochúťka ako tá klasická. Namiesto mäsa poslúži mrkva a patizón.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť