RECEPTY
Chutná príloha k pečenej hydine podávanej s knedľou.
Výborná letná, zemiaková príloha. Zemiačky sú chutné aj ako samostatný ľahký obed, či večera.
Tradičná lahôdka našich prastarých mám. Toto sýte jedlo bolo na jedálnom lístku hlavne v období zimy, keď boli už v pivnici uskladnené zemiaky a cibuľa, v súdku kvasená kapusta, v špajzi kus dobrej slaniny zo zabíjačky.
Chutný vegetariánsky obed alebo večera. Podávame s niektorou zo zemiakových príloh.
Sladká večera, rýchlo na stole. Podávame s cukrom a škoricou.
Prílohový, chuťovo jemne horký šalát. Recept inšpirovaný indickou kuchyňou.
Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.
Pôvodný recept na túto starodávnu polievku hovorí o jej príprave v kotlíku na ohni a pečení zemiakov v pahrebe. Ponúkame vám jednoduchú prípravu tejto chutnej a zdravej polievky v modernej kuchyni.

Najpopulárnejšie recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť