Národné kuchyne▼
Viac▼
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
Dada 45 min. stredná
Zobraziť recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Plnené chlebíčky
Dada 45 min. vysoká
Morčací závin v lístkovom ceste
Dada 60 min. stredná
KURACIE MÄSO
Marinované kuracie prsia s mozzarellou
Dada 50 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Špenátový šalát s cestovinou a mozzarellou
Dada 25 min. stredná
Plnené kuracie stehná v alobale
Dada 2 h. vysoká
Špenátové muffiny
Jurgason 30 min. nízka
Zapekané cestoviny
Jurgason 60 min. stredná
Baklažánové kolieska
Michal — nízka
Šalát Caprese
Michal 5 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. stredná
Kuracie prsia s paradajkou a mozzarellou
Zuzka 20 min. nízka
Kuracie prsia plnené mozzarellou s bazalkou
Zuzka 30 min. nízka
CESTOVINY
Nákyp z cestovín rigate s hubami
Dada 60 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Kurací perkelt
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
Kapustový šalát Coleslaw
Marinované pečené morčacie stehná
Segedínsky guláš
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Ryžový šalát s hráškom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Krémová zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
PALACINKY
Palacinky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť