Národné kuchyne▼
Viac▼
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
Dada 45 min. stredná
Zobraziť recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Plnené chlebíčky
Dada 45 min. vysoká
Morčací závin v lístkovom ceste
Dada 60 min. stredná
KURACIE MÄSO
Marinované kuracie prsia s mozzarellou
Dada 50 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Špenátový šalát s cestovinou a mozzarellou
Dada 25 min. stredná
Plnené kuracie stehná v alobale
Dada 2 h. vysoká
Špenátové muffiny
Jurgason 30 min. nízka
Zapekané cestoviny
Jurgason 60 min. stredná
Baklažánové kolieska
Michal — nízka
Šalát Caprese
Michal 5 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. stredná
Kuracie prsia s paradajkou a mozzarellou
Zuzka 20 min. nízka
Kuracie prsia plnené mozzarellou s bazalkou
Zuzka 30 min. nízka
CESTOVINY
Nákyp z cestovín rigate s hubami
Dada 60 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-paradajková polievka
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
Strapačky s kyslou kapustou
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
Ryžový šalát s hráškom
KOLÁČE
Francúzsky jablkový koláč
Kalerábovo-mrkvová polievka
Žltá paradajková polievka
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
MRAZENÉ DEZERTY
Jahodovo-jogurtový nanuk
Banánový chlebíček
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť