Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Lososový filet s Gomashio
Michal 10 min. nízka
Zobraziť recept
Losos na Teriyaki
SLANÉ CHUŤOVKY
Lososovo syrový závin
Dada 60 min. stredná
ActiFry marinovaný losos
Jurgason 1 h. 15 min. nízka
ActiFry grilovaný losos so zeleninou
Jurgason 50 min. nízka
ActiFry Lososové fašírky s pečenými zemiakmi
Zuzka 45 min. stredná
Marinovaný losos
Michal — nízka
Marinovaný losos na studeno
Losos so špenátom v lístkovom ceste
Zuzka 40 min. nízka
Losos s hlivovou omáčkou a špenátom
Zuzka 30 min. nízka
Losos v bylinkovo- horčicovom obale
Zuzka 25 min. nízka
Jemné lososové špízy
Losos v zemiakovom cestíčku
Michal 1 h. 10 min. stredná
Zapekané gnocchi s lososom
Michal 45 min. nízka
Domáce sushi
Mioo — vysoká
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť