Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Tuniakové cestoviny
Michal 30 min. nízka
Zobraziť recept
Špagety s čerstvými paradajkami a bazalkou
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Michal 50 min. stredná
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Šalát Parížsky sen
Michal 20 min. nízka
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát De Luxe
Michal 45 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Baklažánové a cuketové rolky
Zuzka 40 min. stredná
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Fazuľový šalát s kuskusom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
ActiFry Lososové fašírky s pečenými zemiakmi
Zuzka 45 min. stredná
Pečená Tilapia nílska
Michal 30 min. stredná
Cézar šalát
Michal 40 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Brokolica zapečená so syrom
Zuzka 30 min. nízka
Olivové crostini
Nákyp z cestovín rigate s hubami
Dada 60 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť