Ovsené lievance s jablkami
Sladká večera, ale i raňajky, skvelé hlavne počas zimných mesiacov. Podávame s medom, škoricou a orechmi.
recept,fotorecept,jablká,vločky ovsené,Sladké jedlá,Sladké raňajky,Sezónne recepty
Sladké jedlá
Ingrediencie
Ingrediencie
cukor vanilkový | 1 | balíček | |
jablká | 200 | gramov | |
mlieko plnotučné 3,5% | 300 | mililitrov | |
olej slnečnicový | - | ||
vajce slepačie | 1 | kus | |
vločky ovsené | 100 | gramov |
Recept
2.
mlieko plnotučné 3,5% 300 mililitrov • vajce slepačie 1 kus • vločky ovsené 100 gramov • cukor vanilkový 1 balíček
Pridáme mlieko, vajce, ovsené vločky a vanilkový cukor.
3.
Premiešame a necháme 30 minút odpočívať.
4.
Z cesta tvoríme polievkovou lyžicou...
6.
...a z druhej strany.
7.
Krehké a jemné lievanca kladieme na seba a podávame v porcii 4 lievance.
Dobrú chuť!