Ovsené lievance s jablkami

Sladká večera, ale i raňajky, skvelé hlavne počas zimných mesiacov. Podávame s medom, škoricou a orechmi.
recept,fotorecept,jablká,vločky ovsené,Sladké jedlá,Sladké raňajky,Sezónne recepty
Sladké jedlá
Kategórie
Sladké jedlá › Sladké raňajky › Sezónne recepty › Sezóna - Jablká (zima) › Sezóna - Jablká (jeseň) ›Ingrediencie
Ingrediencie
cukor vanilkový | 1 73 | balíček kcal | |
jablká | 200 122 | gramov kcal | |
mlieko plnotučné 3,5% | 300 192 | mililitrov kcal | |
olej slnečnicový | 0 ?? | kcal | |
vajce slepačie | 1 88 | kus kcal | |
vločky ovsené | 100 366 | gramov kcal |
Recept

2.
mlieko plnotučné 3,5% 300 mililitrov • vajce slepačie 1 kus • vločky ovsené 100 gramov • cukor vanilkový 1 balíček
Pridáme mlieko, vajce, ovsené vločky a vanilkový cukor.

3.
Premiešame a necháme 30 minút odpočívať.

4.
Z cesta tvoríme polievkovou lyžicou...


6.
...a z druhej strany.

7.
Krehké a jemné lievanca kladieme na seba a podávame v porcii 4 lievance.

Dobrú chuť!