Národné kuchyne▼
Viac▼
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
Orechové medovníky s rumovou polevou
Marcipánové trojuholníčky biberle
Pohánkové medovníky
ROLÁDY
Perníková roláda so šľahačkou
Mandľové medovníky
Špaldové medovníky
Perníčky s bielou polevou
MAFINY
Medovo-perníkové mafiny
ZÁKUSKY
Tekvicové kocky
KOLÁČE
Adventný hruškový koláč z krehkého cesta
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát Coleslaw
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
CESTOVINY
Halušky
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
Šošovicový prívarok
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť