Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Fantozziho paradajková polievka
Michal 40 min. nízka
Zobraziť recept
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Gnocchi so syrom Pecorino
Michal 15 min. nízka
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia plnené mozzarellou s bazalkou
Zuzka 30 min. nízka
RIZOTO
Hráškové rizoto
Šafránové rizoto
CESTOVINY
Špagety s bazalkovým pestom
Zuzka 40 min. stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
SLANÉ KOLÁČE
Pizza
Dada 1 h. 30 min. stredná
Fettuccine s brokolicou
Lasagne
Norika 60 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
BRAVČOVÉ MÄSO
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť