Národné kuchyne▼
Viac▼
ZAVÁRANINY
Domáce sušené paradajky s bazalkou a cesnakom
Dada — nízka
Zobraziť recept
CESTOVINY
Špagety s čerstvými paradajkami a bazalkou
Michal 30 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Fazuľovo zemiakové placky s bazalkou
Dada 60 min. stredná
PALACINKY
Zemiakové palacinky s bazalkou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Cícerový šalát s paradajkami
Dada 20 min. nízka
Vyprážaný karfiol vo voňavom cestíčku
Zuzka — stredná
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta s hráškom, bazalkou a syrom feta
Michal 20 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Rýchla hrachová polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Treska na taliansky spôsob
Zuzka 30 min. nízka
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia plnené mozzarellou s bazalkou
Cuketa v bazalkovom cestíčku
Zuzka — nízka
Špagety s bazalkovým pestom
Zuzka 40 min. stredná
Fazuľová polievka na sladkokyslo
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
Čerešňový koláč
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Bublanina s čiernymi ríbezľami
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové kakaové cesto
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Mrkvovo-kapustový šalát s jogurtom
Pečené zeleninové guľôčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
Makaróny zapečené s karfiolom, šampiňónmi a gorgonzolou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť