Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku
Dada 30 min. stredná
Zobraziť recept
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zemiakový prívarok s kôprom
Smotanový zemiakovo-tekvicový prívarok
Kôprová omáčka
Dada 20 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Tarator
Michal 20 min. nízka
Cuketový prívarok s tofu
Michal 60 min. nízka
Kôprová smotanová polievka
Dada 30 min. nízka
ZAVÁRANINY
Kvašáky - kvasené uhorky
Dada — vysoká
Zavárame pikantné uhorky
Dada — stredná
Tekvicový prívarok s kôprom
Dada 40 min. stredná
Patizónový prívarok
SLANÉ CHUŤOVKY
Marinovaný losos na studeno
Michal — nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Zemiaková kyslá polievka
KOLÁČE
Orechové a makové rožteky
MÄSOVÉ POLIEVKY
Držková polievka
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Sladkokyslá mliečna fazuľačka
Jablkové tašky
Obrátene bravčové rezne
CESTOVINY
Cestoviny s kuriatkami a lososom
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť