svetvomne.sk

> Sezóna - Kôpor

Sezóna - Kôpor

 
Cuketový prívarok s tofu

Podľa tohoto receptu si pripravíte jemný a lahodný prívarok s kôprom a smotanou. Na vrch si môžete dať vajíčko, alebo tofu.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku

Jemné jogurtovo-kôprové cestíčko dodá skvelú chuť každej rybke, ktorú v ňom obalíte a vypražíte. Mňam!

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Tekvicový prívarok s kôprom

Klasický letný prívarok. Podávame s varenými zemiakmi, fašírkami, alebo s volským okom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Tarator

Vyborná osviežujúca jogurtová polievka s uhorkou a kôprom. Podáva sa za studena a najlepšie chutí v letnom období.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Zavárame pikantné uhorky

Pikantné uhorky v sladkokyslom náleve. Z uvedeného množstva 5-8 cm uhoriek zavaríme 7 kusov sedemdecových zaváracích pohárov.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Kôprová omáčka

Jednoducho skvelý prívarok pre všetkých milovníkov voňavého kôpru. Podávame s knedľou a vajíčkom vareným natvrdo.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Kvašáky - kvasené uhorky

Na kvašáky či kvasáky exituje mnoho receptúr. My vám ponúkame jednu z nich.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

vysoká

Smotanový zemiakovo-tekvicový prívarok

Chutný prívarok, ktorý sa dá konzumovať bez prílohy. Komu by bolo málo, môže si pridať volské oko, fašírku, či chlebíkom zajedať :)

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Marinovaný losos na studeno

Jednoduchý recept na marinovaný losos pre studenú kuchyňu.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Kôprová smotanová polievka

Klasická polievka našej babičky.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Zemiakový prívarok s kôprom

Chutný letný prívarok. Pre nevegetariánov podávame s duseným hovädzím, alebo pre vegetariánov s volským okom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Patizónový prívarok

Vynikajúci recept na prípravu ľahkého a veľmi chutného prívarku z patizónu. Servírujeme ho s chrumkavou opekanou cibuľkou a vajíčkom.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť