Národné kuchyne
Viac
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Dusené paprikové zemiaky
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
Vajíčková polievka s mrkvou
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
SLANÉ KOLÁČE
Bryndzový posúch so slaninou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
Medové srdiečka
Zapekané zemiaky s lečom
NÁTIERKY
Nivová nátierka s tvarohom
Nepečená figová saláma
Pečené zemiaky s bryndzou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies