RECEPTY
Polievka na čas "chrípkový". Podávame s opečeným pokrájaným pečivom.
Obľúbená hustá mliečna fazuľová polievka. Podávame s maslom, ktoré výrazne zjemní chuť.
Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.
Kapustnicu - polievku z kvasenej kapusty podávame s chlebom, vianočkou a podľa chuti si môžeme na ňu v tanieri pridať kyslú smotanu. Chutí ako v zime tak v horúcom lete, preto si ju varme častejšie a nie iba na Vianoce.
Polievku servírujeme s lyžičkou bieleho jogurtu.
Jednoduchá vianočná polievka, ktoré v sebe nesie chuť obľúbenej kyslej kapusty, šošovice a čerstvých húb.
Hustá desiatová polievka plná zdraviu prospešných strukovín a nie zrovna zdraviu prospešnej klobásky :)
Návod, ako si pripraviť domáci polotovar na prípravu hovädzej polievky alebo ako kvalitnú ingredienciu pre ďalšie recepty.
Z uvedeného množstva získame 150 gramov vynikajúcej domácej polievkovej závarky. Do polievky pridávame koncom varenia v potrebnom množstve a varíme 7-8 minút.
Chutná polievka z juhočeskej kuchyne.
Vynikajúca japonská polievka.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť