RECEPTY
Chutná príloha k pečenej hydine podávanej s knedľou.
Výborná letná, zemiaková príloha. Zemiačky sú chutné aj ako samostatný ľahký obed, či večera.
Chutná hustá polievka, plná zdravej zeleniny, ktorú obľubujú nielen deti, ale aj dospelí.
Tradičná lahôdka našich prastarých mám. Toto sýte jedlo bolo na jedálnom lístku hlavne v období zimy, keď boli už v pivnici uskladnené zemiaky a cibuľa, v súdku kvasená kapusta, v špajzi kus dobrej slaniny zo zabíjačky.
Chutný vegetariánsky obed alebo večera. Podávame s niektorou zo zemiakových príloh.
Sladká večera, rýchlo na stole. Podávame s cukrom a škoricou.
Prílohový, chuťovo jemne horký šalát. Recept inšpirovaný indickou kuchyňou.
Polievku servírujeme s lyžičkou bieleho jogurtu.
Placky plné tých najlepších chutí.
Podávame na sladko s cukrom a škoricou, alebo na slano so soľou a opraženou slaninkou. Uvedený pokrm je pripravený neutrálne, aby boli možné obe možnosti jeho podávania a  konzumácie.
g

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť